Akarsz gyorsan és egyszerűen milliókat nyerni? Játssz vasárnap is a TUTI-val és vágd zsebre a jackpotot!

2019. 01. 13 – vasárnap – 150 millió forint Jackpot

Vasárnap is Vincennes ad otthont a Kincsem+ futamnak, ami nem más, mint a „4B”-s versenyek negyedik fordulója, a Grand Prix de Belgique. A 2850 méteres ügetőversenyen mindössze tizennégy kiváló versenyló csap össze. Rendkívül izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizennégy lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Mindenképpen megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Belina Josselyn (11) – Readly Express (13) – Carat Williams (9) – Bird Parker (14) – Davidson du Pont (5)

Belina Josselyn (11) utolsó futása nem az elvártak szerint sikerült, de a ló formájára nem lehet panasz. A tréningek során jól dolgozik, a papírszámítás alapján most az első három között kell végeznie.

Readly Express (13) idomárja eredetileg nem akarta őt ebben a futamban indítani. Patkolva lép majd pályára és várásra lesz hajtva, de zárómunkája során biztatóan mozgott.

Carat Williams (9) nagyszerűen mozgott a Grand Prix de Bourgogne-ban, óriásit küzdött. Fölzárkózott a legjobbakhoz, amennyiben minden jól alakul, vasárnap a győzelemért fog küzdeni.

Bird Parker (14) legutóbb csak a nyolcadik helyen ért célba, de az 1-es starthely miatt számítani lehetett arra, hogy nehéz feladat elé néz. Címvédőként várja a vasárnapi futamot, egy éve is patkolva nyerte meg ezt a futamot.

Davidson du Pont (5) legutóbbi második helyezésének értékét növeli, hogy patkolva állt starthoz. Vasárnap is ezzel a formációval fog futni, zavartalan verseny esetén az első öt között van a helye.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

Olvass tovább!