Szombaton se feledkezz meg a TUTI-ról! Játssz és nyerj ma is milliókat!

2019. 01. 12 – szombat

Szombaton is Vincennes-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2700 méter hosszú ügetőversenyen tizenhat hatéves, francia tenyésztésű versenyló méri össze tudását. Kedvező lesz ma a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta a Lovi Pontokon, illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Duc de Christal (13) – Desir du Bois (8) – Drop de Sardane (5) – Dollar Gede (15) – Disco d’Occagnes (6)

Duc de Christal (13) egy sérülés miatt csak a tavalyi évben kezdett el versenyezni, de a december 27-i győzelme is azt bizonyítja, hogy jó úton jár. Szombaton a feltételek csodálatosak számára és megint Jean-Michel Bazire fogja hajtani, így az első öt között van a helye.

Desir du Bois (8) sokat fejlődött a téli hónapokban, amit a legutóbbi eredményei is bizonyítanak. A vincennes-i nagypálya sem okoz majd neki gondot, így ha a minden a tervek szerint alakul, itt is az első helyen zárhat.

Drop de Sardane (5) legutóbb idomárhajtója hibájából csak a kilencedik helyen ért célba, mert rosszul osztotta be az erejét. Szombaton más taktikával fogják hajtani, jó esélyekkel áll starthoz.

Dollar Gede (15) könnyű győzelmet aratott Le Mans-ban egy segédhajtók számára kiírt futamban. Szombaton várásra fogják hajtani, jó esélyt képvisel.

Disco d’Occagnes (6) nagyszerű versenyeket futott a tavalyi téli meetingen, viszont az októberi visszatérése óta időre volt szüksége, hogy formába lendüljön. Az utolsó fellépése óta tovább jött előre, szombaton az első három közé várható.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

Olvass tovább!