Szeretnél milliomos lenni? Tedd próbára a szerencséd pénteken is, játssz és nyerj a TUTI-val!

2019. 01. 11 – péntek

Pénteken Vincennes ad otthont a Kincse+ futamnak. Az ügetőverseny hossza 2850 méter, a startnál pedig maximális mezőny, azaz tizennyolc ötéves versenyló kéri a játékosok figyelmét. Izgalmas verseny lesz, ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta a Lovi Pontokon, illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Evrik de Guez (14) – The Bucket List F. (9) – Elnino Montaval (13) – Extra Light (18) – Transcendence (4)

Evrik de Guez (14) legutóbb csalódást okozott, idomárja azonban megtette a szükséges lépéseket a hasonló esetek elkerülése végett. Munkában nem túl demonstratív, de bízhatunk eredményes szereplésében.

The Bucket List F. (9) november vége óta nem lépett pályára, de a 2850 méteres táv tökéletes lesz számára. A ló remek formában van, ezért nem kell aggódni a kihagyás miatt.

Elnino Montaval (13) csodálatos győzelmet aratott december 13-án, amikor először futott patkolatlanul pályafutása során. A táv nem okoz majd neki gondot és a kondíciója is nagyszerű, így pénteken is számíthatunk rá.

Extra Light (18) jó teljesítményt nyújtott a Group 2-es Prix Ariste Hemardban, ahol évjárata legjobb kancáival találkozott. Azóta erre a versenyre készült, ebben a mezőnyben is dobogón végezhet.

Transcendence (4) hajtója Franck Nivard lesz, aki eddig csak egyszer hajtotta a lovat, de első közös versenyükben nagyon jó benyomást tett rá. A 2850 méteres táv jobban fekszik majd neki, mint a 2100 méter, így annak ellenére is jó futást várhatunk tőle, hogy kimondottan erős mezőny lesz.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:45-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.turfomania.fr

Olvass tovább!