Csütörtökön is hajts rá a nagy nyereményekre! Játssz ma is a TUTI-val!

2019. 01. 10 – csütörtök

Csütörtökön is Cagnes-sur-Mer-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2925 méteres alaptávú ügetőversenyen tizenhat ötéves és idősebb versenyló méri össze gyorsaságát, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármi megtörténhet, bármilyen kombináció nyerő lehet a befutásnál. Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta a  Lovi Pontokon, illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Cavalleria (15) – Bel Avis (13) – Balbir (16) – Aigle Jenilou (11) – Voltaire Gifont (8)

Cavalleria (15) topformában várja a csütörtöki Kincsem+ futamot, amikor is patkolatlanul lép majd pályára. A 25 méteres térhátrány miatt nehéz feladat elé néz, ennek ellenére kalkulálni kell vele.

Bel Avis (13) a pihenőjét követően október 23-án tért vissza és eddig mindig hozta a tőle elvárhatót. Nem futott még ezen a pályán, ennek ellenére jó eséllyel pályázik a győzelemre.

Balbir (16) nagyon jól futott az utolsó fellépésén, pedig a verseny lefolyása nem igazán kedvezett neki. A csütörtöki futamban még jobb formában áll majd starthoz, ott a helye az első öt között.

Aigle Jenilou (11) -nek a december 19-i versenyre is szüksége volt ahhoz, hogy formába lendüljön. Sajnos hibázott, de a célkitűzését így is teljesítette. Csütörtökön az erős mezőny ellenére is számíthatunk rá.

Voltaire Gifont (8) csodálatos győzelmet aratott december 28-án Olaszországban. Soha nem futott még Cagnes-sur-Merben, de ebben a mezőnyben beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:45-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

Olvass tovább!