Szerencsés szerdád lehet, ha ma is Kincsem+ TUTI-t játszol! Nyerj ma is akár 300 millió forintot!

2019. 01. 09 – szerda – 300 millió forint Jackpot

Szerdán Cagnes-sur-Mer ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2925 méteres alaptávú ügetőversenyen maximális mezőny, azaz tizennyolc hatéves és idősebb versenyló csap össze, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármilyen forgatókönyv elképzelhető a befutásnál. Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Diga de Cahot (10) – Duke of Carless (15) – Visitor (12) – Concerto des Dunes (2) – Beguin d’Ali (4)

Diga de Cahot (10) sokkal magabiztosabban mozgott 2018 második felében, ennek köszönhető, hogy ilyen eredményesen tudott szerepelni. Könnyen kezelhető ló, aki szerdán is jó eséllyel lép pályára.

Duke of Carless (15) utolsó versenye nagyszerűen alakult, végre úgy startolt, ahogy az tőle elvárható. A tréningek során kitűnően dolgozik, így szerdán a térhátrány ellenére is jó futást várhatunk tőle.

Visitor (12) októberben kisebb sérülést szenvedett, ennek következtében most nincs igazán formában. A szerdai futamból sokat profitálhat és így a január 23-án lefutásra kerülő versenyben már számolni kell vele.

Concerto des Dunes (2) nagyon jól mozgott az utolsó versenyében. Remek feltételek mellett várja a szerdai futamot, a főszereplők egyike lehet.

Beguin d’Ali (4) szép győzelmet aratott utolsó fellépésén és a futam után is frissen dolgozott, ami azt mutatja, hogy a verseny nem vett ki belőle sokat. Dobogós helyre várható, de Diga de Cahot (10) legyőzésére kevés az esélye.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:45-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://m.turfomania.fr

Olvass tovább!