Kedden is tedd próbára a szerencséd! Játssz és nyer a TUTI-val akár 300 millió forintot!

2019. 01. 08 – kedd – 300 millió forint Jackpot

Kedden is Vincennes-ból jelentkezik a Kincsem+ futam- A 2850 méteres alaptávú ügetőversenyen maximális mezőny, azaz tizennyolc versenyló áll starthoz, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármi megtörténhet, bármilyen kombináció nyerő lehet a befutásánál. Ne hagyd ki a ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Cetus de Tilou (8) – Cash du Rib (16) – Balzac de Souvigné (15) – Cerenzo Turbo (14) – Coquin de Fontaine (5)

Cetus de Tilou (8) bombaformában van, kiváló eredményeket tud felmutatni. A hosszútáv kedvező számára és a pályát is kedveli. Pihenő után tér vissza, ezzel még tovább tudja fokozni győzelmi sorozatát. A győzelemért küzdhet.

Cash du Rib (16) futásai nem okoznak csalódást, utoljára is hozta átlagos formáját. Kedvező helyzetben van, mert a keddi futamban nem vesznek részt külföldi lovak. Nagyon jó fizikai állapotnak örvend, munkában is maximálisan teljesít. Ha minden jól alakul, dobogós helyen végezhet.

Balzac de Souvigné (15) utoljára negyedikként ért célba. Kedvező számára, hogy külföldi lovak nélkül startol el a mezőny. Sokat készült erre a versenyre, remélhetőleg aktív szereplője lesz a befutóban a végküzdelemnek.

Cerenzo Turbo (14) az elmúlt időszakban nyereg alatt futott. Gyors és jól átfutott versenyre van szüksége. Kedvező körülmények között, ha a frontban tud helyezkedni, a pénzes helyek egyikét elcsípheti.

Coquin de Fontaine (5) decemberben hasonló típusú versenyben második volt, de utoljára nem volt szerencséje. Nagyon jó állapotban van, munkában is jól dolgozik. Ha jól alakul számára a futam, beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:45-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.turfomania.fr

Olvass tovább!