Kezdd az új hetet akár 300 millió forinttal gazdagabban! Játssz és nyerj hétfőn is a TUTI-val!

2019. 01. 07 – hétfő – 300 millió forint Jackpot

Hétfőn is Vincennes ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2850 méteres alaptávú ügetőversenyen tizenhét hétéves és idősebb kanca méri össze gyorsaságát, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak majd. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármilyen kombináció elképzelhető a befutási sorrendet illetőleg. Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Contrée d’Erable (13) – Babylone Seven (16) – Cadix (12) – Comete Leman (3) – Coral Sea (11)

Contrée d’Erable (13) nagyszerű formának örvend, legutóbb hibával futva is sikerült nyernie. Tökéletesen regenerálódott, kitűnő munkákkal a háta mögött érkezik a versenyre, duplázást várunk tőle.

Babylone Seven (16) komoly sérüléssel bajlódott, de már tökéletes állapotban van. Erre a versenyre készült, csalódás lenne, ha nem küzdene a sikerért.

Cadix (12) közel végzett utolsó versenyében, sajnos nem fért fel a dobogóra. A térhátrány ellenére most is jó futást várhatunk tőle.

Comete Leman (3) változó eredményeket mutatott az elmúlt időszakban. Franck Nivard fogja hajtani és patkók nélkül fog futni hétfőn. Ha a pálya minősége is megfelelő lesz, pénzes helyen végezhet.

Coral Sea (11) legutóbb remek formával rukkolt elő, ugyanakkor most nem egyszerű a helyzete a térhátrány miatt. Emiatt valószínűleg csak egy kisebb pénzdíjra lehet esélye.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:45-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: http://www.paris-turf.com

Olvass tovább!