Vasárnap se felejts el TUTI-t játszani! Nyerj ma is akár 300 millió forintot!

2019. 01. 06 – vasárnap – 300 millió forint Jackpot

Vasárnap is Vincennes-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. Az ügetőverseny hossza 2100 méter, a startnál pedig tizenhat kiváló , hétéves és idősebb versenyló kéri a játékosok figyelmét. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Coach Franbleu (3) – Mindyourvalue W.F. (8) – Barrio Josselyn (2) – Day Or Night In (6) – Calin de Morge (13)

Coach Franbleu (3) nagyszerű időszakon van túl, a csúcson van. Ezeket az eredményeket hosszútávon érte el, de a 2100 méter sem fogja őt megakadályozni, hiszen korábban már itt is szerzett tapasztalatokat. Ezúttal is a győzelemért küzdhet.

Mindyourvalue W.F. (8) több alkalommal is kiválóan szerepelt. Legutóbb nyereg alatt diadalmaskodott, most pedig Björn Goop fogja hajtani a sulkyban. Kiváló állapotnak örvend, az első öt közé várható.

Barrio Josselyn (2) nagyon változatos versenyeket fut. Talán a kedvező startszám és a rövidtáv segíteni fogja őt ez jobb eredmény elérésében. Patkó nélkül áll starthoz, ami szintén segíti őt, bízhatunk eredményes szereplésében.

Day Or Night In (6) ezúttal valamivel gyengébb mezőnybe került. Patkó nélkül indul, ami kedvez számára. Jó állapotban van, ha kihozza magából a maximumot, akár a favoritokat is meglepheti.

Calin de Morge (13) nagyon friss, nagyszerű állapotban van. A 2100 méterre visszatérés nem okozhat számára problémát, hajtója is jól ismeri. Képességei alapján a pénzes helyek egyikén végezhet.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.paris-turf.com

Olvass tovább!