Jöhet a hideg, jöhet a hó, a Kincsem+ játék TUTI jó! Játssz és nyerj akár 300 millió forintot szombaton is!

2019. 01. 05 – szombat – 300 millió forint Jackpot

Szombaton Vincennes ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2100 méter hosszú ügetőversenyen maximális mezőny, azaz tizennyolc rutinos, nyolcéves és idősebb versenyló csap össze. Izgalmas verseny lesz, ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Byron du Klau (2) – Bip Bip de Guez (18) – As de Godisson (17) – Altius Fortis (15) – Amour Orageux (3)

Byron du Klau (2) utolsó két futása nem volt túl szerencsés, de a szombati ütközet már előnyére válhat. Az 1-es startszámmal, ha jól alakul a versenye meglepheti a közönséget és pénzdíjas helyen végezhet.

Bip Bip de Guez (18) keddi futásával elégedettek lehetünk. A szombati futam sokkal megfelelőbb számára, a mezőnyt elnézve az esélyesek közé tartozik. Amennyiben a második sor nem okoz neki problémát, az első négy között érhet célba.

As de Godisson (17) okkal hibázott legutóbbi fellépésén, de ez nem volt probléma, mert szüksége volt arra a versenyre. Munkában további javulást mutat, legalább olyan formában van, mint amikor szeptemberben új rekordot ért el itt. Ha a második sorból sikerül zavartalan versenyt futnia, akár még nyerhet is.

Altius Fortis (15) két utolsó futása győzelemmel zárult hasonló típusú versenyben. Állapota jó és a táv is kedvez neki. Szombaton erősebb mezőnnyel kell szembenéznie, de bízhatunk eredményes szereplésében.

Amour Orageux (3) eddig futásaival elégedettek lehetünk, utoljára is jó versenyt futott. Még nem tudott nyerni ezen a pályán, de a képességei alapján bármikor megszerezheti a győzelmet. Bombaformának örvend, bízhatunk sikerében.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

Olvass tovább!