Csütörtökön is könnyedén zsebre vághatsz akár 300 millió forintot! Játssz és nyerj ma is a TUTI-val!

2019. 01. 03 – csütörtök – 300 millió forint Jackpot

Csütörtökön Vincennes ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2100 méteres ügetőversenyen mindössze tizennégy versenyló méri össze gyorsaságát. Rendkívül kedvező lesz ma a létszám, hiszen csak tizennégy lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Valokaja Hindo (4) – Generaal Bianco (5) – Super Nice (9) – Cocktail Julino (1) – Tesauro (6)

Valokaja Hindo (4) novemberi visszatérése óta nem az igazi, de legutóbb már az ötödik helyen tudott végezni. Nagyon okos ló, akiben lehet bízni. Fizikailag már rendben van, képességei alapján az első öt közé várható.

Generaal Bianco (5) egy nagyszerű versenyló, aki mindig ott van a frontban, de a győzelmek sajnos elkerülik. A táv kedvez neki, ha minden jól alakul, ismét pénzdíjas helyen végezhet.

Super Nice (9) utolsó futása nagyon jól alakult. Ez a futam számára nagyszerű lehetőség, csalódás lenne, ha nem az első három között végezne.

Cocktail Julino (1) hasonló típusú versenyekben szokott megjelenni, annyi különbséggel, hogy most rövidebb lesz a táv. Ezzel nem lehet gondja és a pálya sem ismeretlen számára, az állapota pedig kiváló. Mindenképpen a frontba várható.

Tesauro (6) legutóbb hosszabb távon második helyen végzett, de a rövidebb táv sem fog hátrányt jelenteni számára. Beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:45-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!