Búcsúzz teli zsebbel 2018-tól! Játssz ma is a TUTI-val és nyerj akár 300 millió forintot!

2018. 12. 31 – hétfő – 300 millió forint Jackpot

Hétfőn is Vincennes ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2700 méter hosszú ügetőversenyen tizenhét rutinos, hétéves és idősebb francia tenyésztésű versenyló kéri a játékosok figyelmét. Izgalmas verseny lesz, ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Best du Hauty (13) – Bonne Copine (8) – Aldo d’Argentre (16) – Ardente du Clos (14) – Vixel (1)

Best du Hauty (13) remek formában van, amit decemberi pénzdíjas helyezései is bizonyítanak. Hétfőn a képességeihez mérten valamivel gyengébb mezőnyben kell helyt állnia, így zavartalan verseny esetén a győzelemért küzdhet.

Bonne Copine (8) a GNT döntőjében csak nyolcadikként ért célba, ami csalódás volt. A feltételek most sokkal jobbak számára, akár a győzelmet is megszerezheti.

Aldo d’Argentre (16) november 24-én futott legutóbb, azóta erre a versenyre készül. A ló formában van, ha minden a tervek szerint alakul, a győzelemért fog küzdeni.

Ardente du Clos (14) nagyon jól futott az utolsó fellépésén, az ötödik helyezése nagyon jónak számít, mert nem volt zavartalan a felkészítése. Munkában tovább jött előre, így az első három hely valamelyikére várható.

Vixel (1) megbízhatóan teljesített az idei esztendőben, legutóbbi második helyezése különösen jó eredmény. Hétfőn ideális feltételek mellett áll starthoz, a formája optimális, így ismét beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: http://www.pronostic-pmu.fr

Olvass tovább!