Az év utolsó vasárnapján se felejts el TUTI-t játszani! A nyeremény ma akár 300 + 300 millió forint!

2018. 12. 30 – vasárnap – 300 millió forint Jackpot és 300 millió forint Külön Nyeremény

Vasárnap is maradunk Vincennes-ban a Kincsem+ futamban, ami nem más, mint a „4B-s” versenyek harmadik felvonása, a Grand Prix de Bourgogne. Az ügetőverseny hossza 2100 méter, a startnál pedig tizenöt kiváló versenyló méri össze tudását. Nagyon izgalmas verseny lesz és a létszám is rendkívül kedvező, hiszen csak tizenöt lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd lehet akár 300 + 300 millió forint! Mindenképpen megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Readly Express (6) – Bold Eagle (8) – Belina Josselyn (7) – Uza Josselyn (5) – Bird Parker (1)

Readly Express (6) október közepe óta nem lépett pályára, de munkaformái alapján felkészülten várja a vasárnapi futamot. Bízhatunk eredményes szereplésében.

Bold Eagle (8) feladata nagyon nehéz lesz vasárnap a 8-as starthely miatt. Ha az első métereken sikerül Uza Josselyn-nel (7) tartania a lépést, a verseny egészét tekintve megfelelően tud majd helyezkedni. Jó futást várunk tőle.

Belina Josselyn (7) nagyon jól futott a Grand Prix du Bourbonnais-ban. A 2100 méter és az autostartos indítás miatt nehéz feladat elé néz, ennek ellenére beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

Uza Josselyn (5) biztatóan mozgott az utolsó versenyében, vasárnap pedig a kedvenc távján fog futni. A győzelemre nincs túl sok esélye, de az 5-ös startpozíció miatt az első öt közé várható.

Bird Parker (1) mint szinte mindig, most is remek formában van. Nem tartozik a gyors kezdők közé, de az 1-es starthely miatt mégis biztatóbb a helyzete, mintha külső startpozícióból kellene nekivágnia a versenynek.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 16:05-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: http://bouttemont.fr

Olvass tovább!