Használd ki az év utolsó napjait! Játssz ma is a TUTI-val és nyerj akár 300 millió forintot!

2018. 12. 29 – szombat – 300 millió forint Jackpot

Szombaton is Vincennes ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2850 méteres alaptávú ügetőversenyen tizenhét rutinos versenyló méri össze gyorsaságát, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak majd. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármilyen forgatókönyv elképzelhető a befutási sorrendet illetőleg. Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Super Fez (14) – Coktail Fortuna (2) – Be Bop Haufor (12) – Tinamo Jet (4) – Class de Loriol (9)

Super Fez (14) utolsó futása nem mérvadó, hiszen patkolva lépett pályára azzal a céllal, hogy felkészüljön a szombati futamra. A 2850 méteres táv ideális számára, így minden adott eredményes szerepléséhez.

Coktail Fortuna (2) igazi versenyló, aki két könnyű győzelmet aratott decemberben. Szombaton ő képviseli a legjobb esélyt.

Be Bop Haufor (12) legutóbb patkolva lépett pályára, mert a 2100 méter nem tartozik a kedvencei közé, ráadásul a második sorból kellett indulnia. Szombaton sokkal kedvezőbb feltételek mellett vág neki a futamnak, ami a téli időszak legfontosabb versenye lesz számára, így ezúttal patkolatlanul fog futni.

Tinamo Jet (4) nyári sikereit követően megérdemelt némi pihenőt, ami után csak novemberben tért vissza. Az utolsó futása nem tükrözi a valós tudását, ha nem ugrik, pénzdíjas helyen zárt volna. Bízhatunk eredményes szereplésében.

Class de Loriol (9) legutóbb patkolatlanul lépett pályára, emiatt hibázhatott a verseny végén. A tréningek során nagyszerűen dolgozik és bár Super Fez (14) képviseli a legjobb esélyt, így is az első három közé várható.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.paris-turf.com

Olvass tovább!