Ne csak a mérleg mutasson többet Karácsony után, hanem a bankszámlád is! Játssz és nyerj a TUTI-val ma is akár 300 millió forintot!

2018. 12. 27 – csütörtök – 300 millió forint Jackpot

Csütörtökön Vincennes ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2700 méter hosszú ügetőversenyen csupán tizennégy hat- és hétéves kanca várja, hogy összemérje gyorsaságát. Rendkívül kedvező lesz a létszám, hiszen csak tizennégy lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Calaska de Guez (14) – Nancy America (5) – Class Action (2) – Cadix (8) – Batata (7)

Calaska de Guez (14) szép győzelmet aratott novemberben, míg legutóbb patkolva állt starthoz, a formában tartása végett. Csütörtökön csodálatos feltételek mellett indul, első esélyt képvisel.

Nancy America (5) december 21-i futása csalódás volt, ezért más taktikával fogják most hajtani. Ha minden a tervek szerint alakul, az első öt között végezhet.

Class Action (2) legutóbbi hibája nagy csalódás volt, mert megszerezhette volna a győzelmet. A csütörtöki futam megfelel a tudásának, ezért bízhatunk eredményes szereplésében.

Cadix (8) legutóbb idomárhajtója hibájából csak a nyolcadik helyen ért célba. Rövid idő telt el a pénteki verseny óta, de kipihente a fáradalmakat, így esélyesként lép pályára a csütörtöki futamban.

Batata (7) vincennes-i visszatérése jól sikerült, így nem volt meglepetés La Mans-i győzelme. A ló topformában van, annak ellenére jó esélyt képvisel, hogy fiatalabb lovak is lesznek a mezőnyben.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

Olvass tovább!