Miközben díszíted a Karácsonyfát, játssz egy TUTI-t és nyerj akár 300 millió forintot gyorsan és egyszerűen!

2018. 12. 24 – hétfő – 300 millió forint Jackpot

Hétfőn Cagnes-sur-Mer-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 4000 méteres hosszú galopp gátversenyen tizenhat telivér méri össze tudását. Egy hosszútávú gátverseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármi megtörténhet, bármilyen kombináció nyerő lehet a befutásnál. A létszám is kedvező lesz, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Cote d’Azur (1) – Pagomix (13) – La Limagne (8) – Le But (9) – Myboy (12)

Cote d’Azur (1) szép győzelmet aratott legutóbb. A hétfői program tökéletesen illeszkedik a programjába, ami ellene szólhat az a túlzottan mély pálya lehet, hiszen topsúllyal ezt nem mindig könnyű áthidalni.

Pagomix (13) a referenciaversenyeben Cote d’Azur (1) mögött ért célba, ami jó eredmény. Ezen a pályán gyakorlatilag mindig jót szokott futni, hétfőn is bízhatunk eredményes szereplésében.

La Limagne (8) december 10-én rendkívül rossz napot fogott ki, emiatt nem ért el helyezést. Szereti ezt a pályát és a formája is nagyszerű, így egy ilyen rangos eseményen is döntőben végezhet.

Le But (9) akadályon kétszer is értékes helyezést szerzett. Gáton is hasonló teljesítményt várhatunk tőle, két évvel ezelőtt pedig már nyert itt ilyen típusú futamot. A pálya talaja se okozhat problémát, jó futásra számíthatunk tőle.

Myboy (12) legutóbbi versenyei nem alakultak szerencsésen, több alkalommal is akadályozás áldozata lett. Az állapota közel száz százalékos, remélhetőleg ezt hétfőn a pályán is bizonyítja.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

Olvass tovább!