Szerdán is ugorj fejest a milliókba! Játssz ma is a TUTI-val és tedd próbára a szerencséd!

2018. 12. 19 – szerda – 300 millió forint Jackpot

Szerdán Pau ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 3500 méter hosszú galopp gátversenyen tizenhét négyéves telivér méri össze erejét. Egy hosszútávú gátverseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármi megtörténhet, bármilyen kombináció nyerő lehet a befutásnál. Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Ecbatane (2) – Elvis de Balme (8) – Ecrins (11) – Eddy Blues (3) – Presidente Line (9)

Ecbatane (2) nagyszerű győzelmet aratott november 11-én, ami az első Group sikere volt. A ló most is kitűnő formában van és nyert már ezen a pályán, most is számíthatunk rá.

Elvis de Balme (8) remek formában van és ahogy azt legutóbb is megmutatta, ez a pálya is kedvez neki. Soha nem futott még ehhez hasonló erős mezőnyben, ennek ellenére az első három közé várható.

Ecrins (11) biztatóan mozgott december elején, ha az utolsó ugrásnál nem hibázik, előrébb is végezhetett volna, mint a harmadik hely. A feltételek ideálisak számára, így szerdán is számolni kell vele.

Eddy Blues (3) ezúttal gáton áll starthoz, ahol legutóbbi győzelmét is aratta. Soha nem futott még Pau-ban, ez okozhat némi aggodalmat, de a zárómunkája során nagyszerűen dolgozott, így bízhatunk eredményes szereplésében.

Presidente Line (9) október 23-án is csak a második helyen ért célba, ennek ellenére is eredményes volt ez a futása, mert csak olyan lótól kapott ki, aki előrébb járt nála. Szerdán ha minden jól alakul, beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

Olvass tovább!