Kezdd az utolsó dolgos hétfőt akár 300 millió forinttal a zsebedben! Játssz és nyerj a TUTI-val!

2018. 12. 17 – hétfő – 300 millió forint Jackpot

Hétfőn Cagnes-sur-Mer ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 3500 méteres galopp gátversenyen tizenhat négyéves telivér méri össze erejét. Egy hosszútávú gátverseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármi megtörténhet, bármilyen kombináció nyerő lehet a befutásnál. A létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Desaguadero (2) – Cocolegustachocho (1) – Eniocanto (4) – Tyzeff (3) – Lopesan (12)

Desaguadero (2) visszatérése utáni második startjára már nagyszerű formával rukkolt elő. Szereti ezt a pályát, így a magas súly miatt sem kell aggódni, hasonló teljesítményt várhatunk tőle, mint utoljára.

Cocolegustachocho (1) legutóbb az extrém talajviszonyok miatt nem fejezte be a versenyt. Némiképp megviselte az a futam, ezért kapott egy kis pihenőt, azóta teljesen rendbe jött, formája kifogástalan. Ha hétfőn nem lesz túl sok csapadék, akár a győzelmet is megszerezheti.

Eniocanto (4) ősz eleje óta talpon van, ez azonban nem jelent gondot, remekül tartja formáját. Versenyben most fog megismerkedni ezzel a pályával, de ez nem lehet gond, mert az elmúlt napokban már itt tréningezett. Hétfőn az élmezőnybe várható.

Tyzeff (3) folyamatos fejlődést mutat, szeptember óta rengeteget erősödött. Élete legjobb formáját mutatja és még mindig lehet benne tartalék. Két héttel ezelőtt pihenője után rögtön győzelemmel jelentkezett, akár a duplázása is elképzelhető.

Lopesan (12) bomba formában van, Auteuil-ban is kiválóan teljesített. Most fog ezen a pályán először futni, de nem lesz ezzel gondja. Beleillik a mezőnybe, az első öt közé várható.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.paris-turf.com

Olvass tovább!