Nincs kedved havat lapátolni? Játssz és nyerj a TUTI-val akár 300 + 300 millió forintot és utazz el nyaralni!

2018. 12. 16 – vasárnap – 300 millió forint Jackpot és 300 millió forint Külön Nyeremény

Vasárnap is maradunk Vincennes-ban a Kincsem+ futamban, mely a Group 1-es Háromévesek Kritériuma lesz. Az ügetőverseny hossza 2700 méter, a startnál pedig tizenöt francia tenyésztésű versenyló várja, hogy összemérje tudását. Ma is nagyon kedvező lesz a létszám, hiszen csak tizenöt lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd lehet 300 + 300 millió forint nyeremény! Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Face Time Bourbon (12) – Feliciano (10) – Fly With Us (15) – Fric du Chene (11) – Falcao de Laurma (3)

Face Time Bourbon (12) tavaly keveset futott egészségügyi problémái miatt, idén azonban megmutatta, hogy évjárata elitjéhez tartozik. A felkészítése jól sikerült, nagyszerű formában van, vasárnap bízhatunk eredményes szereplésében.

Feliciano (10) nagyszerű formában várja az év legfontosabb versenyét, a felkészítése maximálisan jól sikerült. Beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

Fly With Us (15) két szép győzelmet aratott az utolsó futásai alkalmával, de jegyezzük meg, hogy novemberben csak kancákkal kellett megküzdenie. Jó formában várja a vasárnapi futamot, ennek megfelelően az első öt között van a helye.

Fric du Chene (11) legutóbbi hibája csalódás volt, minden bizonnyal a fáradtság okozta a vesztét. Megbízható lóról beszélünk, aki ezúttal frissen és kipihenten lép majd pályára. Amennyiben gond nélkül letudja a start utáni első métereket, a harmadik helyre is odaérhet.

Falcao de Laurma (3) jó teljesítményt nyújtott november 24-én. Az idei évben négyszer diszkvalifikálták, de ennek ellenére alapvetően egy megbízható ló. A győzelmére nincs sok esély, de egy pénzdíjat elcsíphet.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.letrot.com

Olvass tovább!