Kis mezőny, nagy nyeremény? Ez a szombati Kincsem+ TUTI! Játssz és nyerj ma is akár 300 millió forintot!

2018. 12. 15 – szombat – 300 millió forint Jackpot

Szombaton is Vincennes-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2100 méteres ügetőversenyen tizenöt rutinos, hatéves és idősebb versenyló kéri a játékosok figyelmét. Nagyon kedvező lesz ma a létszám, hiszen csak tizenöt lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Mindenképpen megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Abydos du Vivier (4) – Titty Jepson (1) – Utile Lebel (5) – Lover Face (8) – Cicero Noa (2)

Abydos du Vivier (4) a rontott startkísérletek miatt nagyon idegesen viselkedett, ezért nem szabad őt az utolsó fellépése alapján elbírálni. Kihagyása ellenére szombaton Titty Jepson (1) képviselheti a legjobb esélyt, ennek ellenére bízhatunk jó futásában.

Titty Jepson (1) az enghien-i győzelme után pihenőre vonult. A felkészítése jól sikerült, remek formában van. Szombaton patkolva lép pályára, amennyiben zavartalanul alakul versenye, dobogós helyen fog végezni.

Utile Lebel (5) csodálatos teljesítményt nyújtott a GTN december 2-i döntőjében. A ló most is jó formában van, ez lesz az utolsó francia versenye. Az első három közé várható.

Lover Face (8) nagyon jól mozgott utolsó versenyében, szombaton pedig még jobb eredményt remélhetünk tőle, ugyanis a 2100 méteres táv sokkal inkább kedvez majd neki. A 8-as starthely miatt nehéz feladat vár rá, de ennek ellenére is bízhatunk eredményes szereplésében.

Cicero Noa (2) hetedik helyen zárt a GNT döntőjében, pedig előrébb is végezhetett volna. A 2100 méteres táv ideális számára és a 2-es startpozíció miatt is kedvező a helyzete, így az első négy közé várható.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

Olvass tovább!