Mindjárt itt a hétvége, játssz ma is egy TUTI-t, nyerj akár 300 millió forintot és garantáltan gyorsabban telik az idő!

2018. 12. 13 – csütörtök – 300 millió forint Jackpot

Csütörtökön a varázslatos Chantilly-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A galopp síkverseny hossza 1500 méter, a startnál pedig tizenhét telivér várja, hogy összemérje gyorsaságát. Izgalmas verseny lesz, megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Crepusculedesdieux (1) – Wyck Hall (10) – Zavrinka (5) – Jumpin’ Jack Flash (15) – Pastichop (12)

Crepusculedesdieux (1) utolsó futását követően került új idomításba. A felkészítése jól sikerült, zárómunkája során nagyszerűen dolgozott. Csütörtökön az első öt között van a helye.

Wyck Hall (10) egy rendkívül megbízható kanca, akire szinte mindig számíthatnak a fogadók, de igazán gyepen mozog otthonosan. Szintetikus pályán eddig nem igazán tudott maradandót alkotni, ettől függetlenül bízhatunk benne.

Zavrinka (5) jó formában van és jelenleg versenyképes ebben az osztályban. Remélhetőleg csütörtökön hasonló teljesítményt nyújt majd, mint november 20-án, csupán a 12-es startbox okozhat némi nehézséget.

Jumpin’ Jack Flash (15) megérdemelt győzelmet aratott novemberben, hosszú csendet megtörve ezzel. Emiatt 2,5kg-al magasabbra került a skálán, ettől függetlenül a duplázása is elképzelhető.

Pastichop (12) egy megbízható telivér, aki nagyon jó eredményeket produkál. A mezőny megfelel a képességeinek és a szintetikus pálya sem okozhat neki gondot. Jó futást várunk tőle.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

Olvass tovább!