Kedden ismét sulkyba pattanunk a Kincsem+ futamban! Játssz és nyerj ma is akár 300 millió forintot gyorsan és egyszerűen!

2018. 12. 11 – kedd – 300 millió forint Jackpot

Kedden Cabourg-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2750 méteres ügetőversenyen tizenhat versenyló kéri a játékosok figyelmét. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Black Jack From (10) – Alinéa (7) – Vainqueur Dété (6) – Be Bop Meslois (15) – Andante (9)

Black Jack From (10) utolsó futása nagyon jól sikerült. Ez a futam is teljesen megfelelő számára és a hajtója is jól ismeri őt. Képességei alapján kedden a győzelemért küzdhet.

Alinéa (7) nagyon hullámzóan teljesít, hajlamos a galoppozásra, de legutóbb egy fantasztikus győzelemmel zárta a napot. Ha kedden nem ugrik, bármire képes lehet.

Vainqueur Dété (6) nagyszerű eredményekkel rendelkezik legutóbbi kizárása mellett is. A jobbkezes pályával nem lesznek problémái, ha minden jól alakul, kedden az első háromban végezhet.

Be Bop Meslois (15) legutóbb Laval-ban bebizonyította, hogy minden képessége megvan a versenyzéshez. Idomárja várta már ezt a versenyt, nagyon készültek rá. Állapota nagyszerű, de nincs könnyű helyzetben az erős mezőny miatt. Ennek ellenére az első öt között végezhet.

Andante (9) az elmúlt időszakban nem ért el túl jó eredményeket, ennek ellenére folyamatosan fejlődik. Jobb kézre szeret futni, ha nem adja fel a küzdelmet, beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

Olvass tovább!