Ugorj neki a hétnek akár 300 millió forinttal a zsebedben! Játssz ma is a TUTI-val!

2018. 12. 10 – hétfő – 300 millió forint Jackpot

Hétfőn Cagnes-sur-Mer ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 4000 méter hosszú galopp gátversenyen tizenhat kiváló telivér csap össze. Egy hosszútávú gátverseny mindig nagyon izgalmas, mert bármi megtörténhet, bármilyen kombináció nyerő lehet a befutásnál. A létszám is kedvező lesz, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Cote d’Azur (6) – Grand Trianon (8) – Lamigo (5) – Vendelogne (9) – Spiderman (4)

Cote d’Azur (6) kitűnő futással melegített a hétfői ütközetre, melyre teljesen pihenten fog érkezni. Tudását és formáját tekintve ez egy kiváló alkalom lehet arra, hogy elveszítse idei nyeretlenségét.

Grand Trianon (8) csupán februárban kezdett el ugrani, de már az idény végére feljutott erre a szintre. Utolsó két versenye maximálisan jól sikerült, a formája pedig továbbra is fantasztikus. Ezúttal új pályát fog megismerni, ami még előnyére is válhat.

Lamigo (5) novemberi győzelme után kerül új idomításba. Auteuil-ban tettek vele egy próbát de az nem tetszett neki, egyértelműen Cagnes-sur-Mer a kedvenc helyszíne, ezt utoljára meg is mutatta. Azóta tökéletesen regenerálódott, van esélye a duplázásra is.

Vendelogne (9) április óta már a harmadik idomár kezei alatt készül. Robert Collet színeiben két hasonló versenyben is közel végzett és ezen a pályán is szimpatikusan mozgott. Ezek alapján hétfőn is felállhat a dobogóra.

Spiderman (4) legutóbb szerencsétlen baleset áldozata lett, egy akadály utáni lyukban botlott meg. Hosszabb kihagyása ellenére nincs probléma az állapotával, a győzelmet nem biztos, hogy megszerzi, de mindenképpen küzdelembe várható.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

Olvass tovább!