Szombaton is tedd próbára a szerencséd! Játssz és nyerj a TUTI-val akár 300 millió forintot!

2018. 12. 08 – szombat – 300 millió forint Jackpot

Szombaton is Vincennes ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2100 méteres ügetőversenyen tizenöt rutinos, hétéves és idősebb versenyló méri össze tudását. Nagyon kedvező lesz ma a létszám, hiszen csak tizenöt lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Global Respons (4) – Bachar (7) – Valokaja Hindo (12) – Byron du Klau (8) – Vixel (3)

Global Respons (4) hosszú kihagyás után tért vissza Lyonban, győzelme nagy boldogság volt. A ló topformában várja a szombati futamot, első esélyt képvisel.

Bachar (7) a nyári pihenőjét követő harmadik versenyében már a tőle elvárható módon mozgott. Még nincs topformában, de kondíciója sokat javult október óta. Bízhatunk eredményes szereplésében.

Valokaja Hindo (12) szép győzelmet aratott Bordeaux-ban, de a verseny után egyértelmű jeleit mutatta a fáradtságnak. A pihenő jót tett neki, a felkészítése zavartalan volt. A vincennes-i nagypálya nem kedvez neki, de a 2100 méter miatt a második sor ellenére is esélyesként várja az indítást.

Byron du Klau (8) nagyszerű teljesítményt nyújtott a legutóbbi fellépésén, amihez nagyban hozzájárult Mattiheu Abrivard, aki tökéletesen beosztotta a ló erejét. A szombati futamban a 8-as starthely és a külföldi lovak miatt nehezebb feladat elé néz, de így is jó futást várunk tőle.

Vixel (3) legutóbb csak a hatodik helyen ért célba, de nem rossz eredmény, figyelembe véve, hogy hatévesekkel mérte össze tudását. Szombaton sokkal jobb helyzetből indul, ebben a mezőnyben az első öt között van a helye.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: http://www.paris-turf.com

Olvass tovább!