Ho-ho-hó, mit hoz ma a Mikulás? Akár 300 millió forintot, ha Kincsem+ TUTI-t játszol!

2018. 12. 06 – csütörtök – 300 millió forint Jackpot

Csütörtökön is Vincennes-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. Az ügetőverseny hossza 2100 méter, a startnál pedig tizenhat ötéves és idősebb versenyló kéri a játékosok figyelmét. Kedvező lesz ma is a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Bel Avis (6) – Carabinieri (1) – Day Or Night In (10) – Ange de Lune (11) – Sharon Gar (9)

Bel Avis (6) három győzelmet aratott a tavalyi téli-meetingen, többek között a GNT fináléjában is nyerni tudott. A nantes-i futása óta sokat jött előre, ezúttal patkolatlanul lép pályára, számíthatunk rá.

Carabinieri (1) november 12-i futása után visszatért Svédországba, ott készült a csütörtöki futamra. A ló remek formában van és a 2100 méteres táv is kedvez majd neki, így jó eséllyel pályázik egy pénzdíjra.

Day Or Night In (10) tavaly előkelő ötödik lett a 2100 méteres Grand Prix de Bourgogne futamában, ráadásul a 14-es startpozícióból. A legutóbbi futása nem az elvárásoknak megfelelően sikerült, ennek ellenére csütörtökön komolyan számolni kell vele.

Ange de Lune (11) nagyszerű formában van szeptember óta és az autóstartos indítás is kedvez neki. A csütörtöki futam mezőnye nagyszerű lovakból áll, de ettől függetlenül pénzdíjas helyre várható.

Sharon Gar (9) az utolsó futása alkalmával az ötödik helyen ért célba, csütörtökön azonban a 2100 méteres táv sokkal inkább kedvez majd neki. A startszáma nem a legjobb, ennek ellenére is az első öt közé várható.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.paris-turf.com

Olvass tovább!