Kis mezőny és nagy nyeremény, ez a szerdai Kincsem+ TUTI! Játssz ma is és nyerj akár 300 millió forintot!

2018. 12. 05 – szerda – 300 millió forint Jackpot

Szerdán még mindig Vincennes ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2850 méteres ügetőversenyen rendkívül kis mezőny, mindössze tizenhárom hatéves kanca méri össze gyorsaságát. Rendkívül kedvező lesz a létszám, hiszen csak tizenhárom lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Mindenképpen megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Caresse (3) – Coumba Kuky (12) – Carina du Parc (11) – Class Thourjan (10) – Clef de Fa (7)

Caresse (3) kondíciója sokat javult a novemberi visszatérő versenye óta, így a megfelelő taktikával szerdán már a főszereplők egyike lehet.

Coumba Kuky (12) az év második felében remek formába került, ezért is indul a szerdai Kincsem+ futamban. Jean-Michel Bazire-ral a sulkyban ebben a mezőnyben is az első öt között van a helye.

Carina du Parc (11) balszerencsés versenyt futott november közepén. A munkaformái kiválóak, a táv és a vincennes-i nagypálya is kedvez neki, ezért pénzdíjas helyre várható.

Class Thourjan (10) november 11-i futása nem mérvadó, a ló topformában várja a szerdai futamot. Akár a győzelmet is megszerezheti.

Clef de Fa (7) november 9-i harmadik helyezése kisebb meglepetést jelentett, de tegyük hozzá, hogy akkor a kispályán versenyzett. Ettől függetlenül most is számolni kell vele, egy pénzdíjra mindenképpen jó lehet.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: http://www.paris-turf.com

Olvass tovább!