Kedden is sulkyba pattanunk a milliókért! Játssz és nyerj ma is a TUTI-val!

2018. 12. 04 – kedd – 300 millió forint Jackpot

Kedden is maradunk Vincennes-ban a Kincsem+ futamban. A 2700 méteres ügetőversenyen ismét maximális mezőny, azaz tizennyolc négyéves versenyló kéri a fogadók figyelmét. Izgalmas verseny lesz, ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Eliot d’Ambri (4) – Elorius de Guez (2) – El Costo du Banney (15) – Enjoleur Leman (17) – Ecu du Vivier (7)

Eliot d’Ambri (4) nagyon jó eredményeket tud felmutatni és folyamatosan fejlődik. A pályát nagyon kedveli, a favoritok egyike, hajtója is nagyon bízik benne. Ha a szerencse is mellé áll, a győzelemért küzdhet.

Elorius de Guez (2) nemrégiben egy szép második helyet ért el, de gyakran van diszkvalifikálva galoppozás miatt. Fizikailag rendben van és amennyiben szerencsésen alakul versenye, akár nyerhet is.

El Costo du Banney (15) számára kedvező lesz a nagypálya, szeret ott versenyezni. Mindig lehet rá számítani, nagyon hűséges ló. Hajtója tökéletesen ismeri a lovat, így magabiztosan várják a startot, a győzelemért harcol majd.

Enjoleur Leman (17) kitűnő versenyeit követően legutóbb elugrotta magát. Szereti ezt a pályát, ott a helye a végelszámolásnál.

Ecu du Vivier (7) már jól ismeri ezt a pályát, ezzel nem lesznek gondjai. Először fut patkó nélkül, ami remélhetőleg a javára válik majd. Ez a kategória megfelelő a számára, olyan képességekkel rendelkezik amivel biztosan pénzes helyez érhet el.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.turfomania.fr

Olvass tovább!