Vasárnap nincs más dolgod, csak pihenni és Kincsem+ TUTI-t játszani! Nyerj ma is akár 300 + 300 millió forintot!

2018. 12. 02 – vasárnap – 300 millió forint Jackpot és 300 millió forint Külön Nyeremény

Vasárnap is maradunk Vincennes-ban a Kincsem+ futamban, ami nem más, mint a Grand National du Trot utolsó állomása. A 2850 méteres alaptávú ügetőversenyen ma is maximális mezőny, azaz tizennyolc versenyló méri össze gyorsaságát, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármilyen forgatókönyv elképzelhető a befutási sorrendet illetőleg. Megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Cleangame (17) – Ceylan Dairpet (14) – Blé du Gers (16) – Bonne Copine (5) – Aufor de Mire (10)

Cleangame (17) egész szezonja erre a futamra épült fel. Szerencsére tökéletesen alakultak mind a versenyei, mind a felkészítése. A megszokott módon lesz felszerelve, bízhatunk eredményes szereplésében.

Ceylan Dairpet (14) Mauquenchy-ben korrigálni tudott és jobb átlagával újra győzött. Nagyon elemében van ezen a távon és a formája is parádés. Cleangame (17) és Blé du Gers (16) komoly nehézségek elé állítja őt, de ennek ellenére bízhatunk jó futásában.

Blé du Gers (16) gyakorlatilag minden versenyében fantasztikus teljesítményt nyújt. Utoljára csak a Nicolas Ensch hajtotta Cavalleria tudta megverni, vasárnap is döntős futásra számíthatunk tőle.

Bonne Copine (5) a szezon első felében nem volt az igazi, de fokozatosan sikerült őt formába hozni és novemberben már bizonyította, hogy topon van. Patkolatlanul fog vasárnap starthoz állni, hajtója jól ismeri a lovat, a negyedik-ötödik helyért csatázhat.

Aufor de Mire (10) legutóbb további fejlődést mutatott, értékes negyedik helyen zárt itt is starthoz álló lovak mögött. Ősz óta sokat jött előre, de a többiek formája sokkal inkább ki van élesítve. Ez hátrányosan érintheti őt, de szerencsés verseny esetén az első öt között végezhet.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: http://www.paris-turf.com

Olvass tovább!