A tél első napján is tedd próbára a szerencséd! Játssz ma is egy TUTI-t és nyerj akár 300 millió forintot!

2018. 12. 01 – szombat – 300 millió forint Jackpot

Szombaton is Vincennes ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2850 méteres alaptávú ügetőversenynek maximális mezőny, azaz tizennyolc versenyló vág neki, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármi megtörténhet, bármilyen befutási sorrend lehetséges. Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Canular (1) – Cabernet (6) – Calino Bello (3) – Citizen Kane (13) – Cocktail Julino (12)

Canular (1) a tavalyi téli-meetingen nem nyert versenyt, de most jött el az ő ideje. A ló formában van, a pályát is jól ismeri és a hajtójával is jól összeszokott párost alkotnak. Annak ellenére is bízhatunk eredményes szereplésében, hogy ő a mezőny legkisebb életnyereményével rendelkező lova.

Cabernet (6) utolsó futása nem mérvadó, a fogadóknak célszerű őt a november 2-i számán elbírálni. Alaptávosként csodálatos feltételek mellett várja a szombati startot, esélyeit pedig növeli, hogy Jean-Michel Bazire lesz a partnere.

Calino Bello (3) az év nagy részében laborált, de a novemberi eredményei is azt mutatják, hogy jó formában van. A vincennes-i nagypálya kedvez majd neki, a feltételek is ideálisak számára. Bízhatunk jó futásában.

Citizen Kane (13) kipihente a november 7-i verseny fáradalmait, így bátran indulhat a szombati futamban. A 25 méteres hátrány nehezíti a dolgát, de ebben a mezőnyben az első három között van a helye.

Cocktail Julino (12) nagyon jól futott az utolsó versenyében is, megmutatva ezzel, hogy most is topformában van. Szombaton az első öt közé várható.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

Olvass tovább!