Végre itt a péntek! Kapcsolódj ki akár 300 millió forinttal a zsebedben! Játssz ma is a TUTI-val!

2018. 11. 30 – péntek – 300 millió forint Jackpot

Pénteken Vincennes-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2850 méteres ügetőversenyen tizenhat ötéves francia tenyésztésű versenyló áll starthoz, hogy összemérje gyorsaságát. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Diams de Bassiere (14) – Diamond Charm (3) – Don Salluste (6) – Destin d’Haufor (16) – Drexel (8)

Diams de Bassiere (14) nagyszerű teljesítményt nyújtott november 9-én és a péntek esti futamot is kitűnő feltételek mellett várja. Bízzunk benne, hogy ismét a győzelemért fog küzdeni.

Diamond Charm (3) Lavalban elugrotta magát, pedig a győzelem legfőbb várományosa volt. Jó képességű ló, aki nem tartozik az egyszerű hajtások közé, viszont a feltételek ismét ideálisak számára, így minden adott az eredményes szerepléséhez.

Don Salluste (6) remek formában van, ami nagy öröm annak fényében, hogy a pályafutása korábbi szakaszában sérülésekkel bajlódott. A vincennes-i kispálya kedvez neki, így péntek este is számíthatunk rá.

Destin d’Haufor (16) két versenyt nyert a tavalyi téli-meetingen. A kihagyását követően két versenyben lépett pályára, melynek köszönhetően sokat javult a kondíciója. Még nincs száz százalékos állapotban, de pénteken így is a főszereplők egyike lehet.

Drexel (8) jól futott Angers-ben, munkában pedig tovább jött előre. A vincennes-i kispálya nem okozhat neki gondot és patkolatlanul fog futni, így péntek este a dobogóra várható.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

Olvass tovább!