Hűvös, dolgos keddi nap? Játssz egy TUTI-t, nyerj akár 300 millió forintot és garantáltan jobb kedved lesz!

2018. 11. 27 – kedd – 300 millió forint Jackpot

Kedden Deauville ad otthont a Kincsem+ futamnak. Az 1900 méteres galopp síkversenyen tizenhat telivér kéri a játékosok figyelmét. Kedvező lesz ma a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Crépusculedesdieux (2) – In The Lope (1) – Waleed (14) – Dark American (7) – Rubens (8)

Crépusculedesdieux (2) mindig tudása javát adja, teljesítményével roppant elégedettek lehetünk. Mellette szól, hogy kedveli ezt a távot. Megérdemelne már ezen a szinten egy sikert, remélhetőleg ez kedden össze is jön.

In The Lope (1) téli programját követően hosszabb pihenőt kapott. Tökéletes regenerálódáson van túl, a visszatérő futásai pedig nagyon biztatóak voltak. Bízzunk benne, hogy hétfőn már a győzelemért fog küzdeni.

Waleed (14) győzelme után is kitűnően mozgott. A megbízhatóság mintaképe, gyakorlatilag mindig kiadja magából a maximumot. Ezt várjuk tőle most is, hiszen munkában remek formát mutat, bízhatunk sikerében.

Dark American (7) több alkalommal bizonyított már ezen a felületen és a táv is valószínű feküdni fog neki. Emellett lovasa is mellette szól, remélhetőleg küzdelemben végez majd.

Rubens (8) nem futott szerencsés versenyt legutóbb, pedig előrébb is végezhetett volna. Az esetek többségében lehet rá számítani, de sajnos csak a helyezésekért szokott csatázni. Remélhetőleg ez most megváltozik és a végső sikerért tud harcolni.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

Olvass tovább!