Nincs kedved a hétfőhöz? Majd a Kincsem+ TUTI feldobja! Játssz és nyerj ma is!

2018. 11. 26 – hétfő – 300 millió forint Jackpot

Hétfőn Vincennes-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. Az ügetőverseny hossza 2700 méter, a startnál pedig maximális mezőny, azaz tizennyolc versenyló várja, hogy összemérje gyorsaságát. Izgalmas verseny lesz, ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Archibald (6) – Biniou de Connée (12) – Bettina de Tillard (17) – Bacchus d’Ela (5) – Baraka de Bougy (16)

Archibald (6) legutóbb peches versenyt futott, ennél sokkal többre képes. A táv megfelelő számára és nagyon jó fizikai állapotnak örvend. Patkó nélkül áll starthoz hétfőn, az első helyért küzdhet.

Biniou de Connée (12) legutóbb nagyszerű időt ügetve lett ötödik. Hétfőn patkolatlanul fog futni, ami segítheti jobb teljesítményét. Jelenlegi hajtójával már ért el nagyszerű sikert szeptemberben, remélhetőleg most is a győzelemért küzdenek majd.

Bettina de Tillard (17) fantasztikus formában van, október közepén is csodálatos győzelmet aratott. Nagyon jó eredményekkel rendelkezik, hétfőn is a favoritok egyike lehet.

Bacchus d’Ela (5) kitűnő eredményekkel rendelkezik, csúcson van. Kedveli ezt a pályát és a táv is kedvező számára. Hétfőn erősebb mezőnnyel kell szembenéznie, de ha szerencsésen alakul a versenye, a győzelmet is megszerezheti.

Baraka de Bougy (16) utolsó versenye nagyon jól sikerült. Kiváló formában van, minden képessége megvan a sikerhez. Minden adott ahhoz, hogy győzelemmel térjen haza.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: http://www.pronostic-pmu.fr

Olvass tovább!