A vasárnapi ebéd mellől nem hiányozhat a Kincsem+ TUTI sem! Játssz és nyerj akár 300 + 300 millió forintot!

2018. 11. 25 – szombat – 300 millió forint Jackpot és 300 millió forint Külön Nyeremény

Vasárnap Auteuil ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 4400 méteres galopp akadályversenyen tizenhét ötéves és idősebb telivér áll starthoz, hogy összemérje tudását. Egy hosszútávú akadályverseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármi megtörténhet, bármilyen kombináció nyerő lehet a befutásnál. Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Cafertiti (4) – Radiologue (13) – Dottore (1) – Diamond Charm (7) – Decret (3)

Cafertiti (4) jó eredményeket ért el az elmúlt hónapokban, a legutóbbi harmadik helyezésének értékét pedig növeli, hogy 71,5kg-al versenyzett. A tréningek során a fáradtságnak a jelei sem látszódnak rajta, így vasárnap is jó futást várunk tőle.

Radiologue (13) legutóbbi futása nagyon jól sikerült, megmutatta, hogy van keresnivalója ebben az osztályban. Jó formában van, vasárnapi is számíthatunk rá.

Dottore (1) utolsó futása nem az elvártak szerint sikerült, de mentségére szóljon, hogy kissé gyors volt a tempó, így csak a hatodik lett. Akadályra visszatérve a korábbi pönalitásával is meg kell majd küzdenie, de remek formában van, így bármire képes lehet.

Diamond Charm (7) az októberi második helyezését követően csalódást okozott. Ennek ellenére is komolyan számolni kell vele, vasárnap a főszereplők egyike lehet.

Decret (3) októberi hibája csalódás volt. A ló kirobbanó formában van, ezért indul a vasárnapi Kincsem+ futamban is. Esélyesként áll starthoz.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: http://www.paris-turf.com

Olvass tovább!