Péntek este nincs más dolgod, csak lazítani és játszani egy Kincsem+ TUTI-t! Kezdd a hétvégét akár 300 millió forinttal a zsebedben!

2018. 11. 23 – péntek – 300 millió forint Jackpot

Pénteken 20:15-kor, Vincennes-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. Az ügetőverseny hossza 2850 méter, a startnál pedig tizenhat ötéves mén és herélt várja, hogy összemérje gyorsaságát. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Duel du Gers (12) – Dudu du Noyer (16) – Dreamer Boy (10) – Destin Carisaie (15) – Dauphin du Maxfran (8)

Duel du Gers (12) szép győzelmet aratott november 12-én. A vincennes-i kispálya nem jelenthet számára akadályt, most is remek kondícióban van, ezért péntek este is bízhatunk jó futásában.

Dudu du Noyer (16) hosszú kihagyás után tért vissza novemberben, amikor csak a nyolcadik helyen ért célba, de patkolva futott. Péntek este patkolatlanul fog futni, munkaformái alapján számíthatunk rá.

Dreamer Boy (10) idomárja már a téli-meetingen jó futásokat remélt a lótól, de csak tavasszal lendült igazán formába. A kondíciója csodálatos és a feltételek is kitűnők számára péntek este, így ha minden jól alakul, az első három között fog végezni.

Destin Carisaie (15) novemberi visszatérése nem pont az elvártaknak megfelelően sikerült, de az elsődleges cél teljesült, hiszen topformában várja a péntek esti futamot. Hajtója jól ismeri a lovat, csupán a vincennes-i kispálya nem túl kedvező a ló számára.

Dauphin du Maxfran (8) két jól sikerült felhozó verseny után tért vissza november 5-én a francia fővárosba, ahol csak Duel du Gers (12) tudta őt megelőzni. Kipihente az említett futam fáradalmait és most is kirobbanó formában van. Pénteken a győzelemért küzd.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

Olvass tovább!