Szerdán folytatódik a Grand National du Trot versenysorozat! Ne maradj le róla, játssz és nyerj akár 300 millió forintot!

2018. 11. 21 – szerda – 300 millió forint Jackpot

Szerdán a Grand National du Trot következő állomása a Kincsem+ futam, a helyszín Mauquenchy lesz. A 2850 méteres alaptávú ügetőversenynek maximális mezőny, azaz tizennyolc versenyló vág neki, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak majd. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármilyen befutási sorrend nyerő lehet. Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Balfour (6) – Ceylan Dairpet (10) – Bonne Copine (5) – Coup Droit (16) – Bolide Jenilou (14)

Balfour (6) legutóbb a vincennes-i nagypályán futott, amit nem igazán kedvel, ráadásul a vizes futófelület is gondot okozott neki. A ló továbbra is remek formában van, remélhetőleg az új helyszínen a korábbi önmagát fogja idézni. Jó futást várunk tőle.

Ceylan Dairpet (10) nantes-i futása nem a tervek szerint alakult, de a tréningek során nagyszerűen dolgozik, így bátran kijelenthetjük, hogy topformában van. Szerdán jó esélyekkel áll starthoz, Balfour (6) lehet a legfőbb vetélytársa.

Bonne Copine (5) nagyon jó teljesítményt nyújtott a GNT nantes-i állomásán. A ló azóta is tartja remek formáját, így ismét az első öt közé várható.

Coup Droit (16) idomárja a ló szerszámzatán kissé változtatott, hogy ne fordulhasson elő többet, ami legutóbb Vincennes-ben történt. A ló jó formában van, csalódás lenne, ha nem az első öt hely valamelyikén érne célba.

Bolide Jenilou (14) nagyszerűen teljesített az utolsó versenyében, bizonyítva, hogy jó úton halad. A szerdai futamban patkolatlanul fog futni, ezért a 25 méteres térhátrány ellenére is beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

Olvass tovább!