Gyorsabban telnek a munkanapok, ha játszol egy TUTI-t! Nyerj akár 300 millió forintot gyorsan és egyszerűen!

2018. 11. 20 – kedd – 300 millió forint Jackpot

Kedden a varázslatos szépségű Chantilly-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. Az 1600 méteres galopp síkversenyen tizenhat hároméves telivér méri össze gyorsaságát. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Land of Mind (6) – Falco Delavilliére (5) – Ego Dancer (9) – Salt Lake City (1) – Zavrinka (4)

Land of Mind (6) hasonló típusú pályán futott legutóbb és második helyen ért célba. Bombaformában van, kedveli a szintetikus felületet és a táv sem idegen számára. Kedden a győzelmet is megszerezheti.

Falco Delavilliére (5) legutóbb túlságosan felhúzta magát, ami a versenyébe került. Korábban megmutatta már kivételes képességét, ha ezúttal nem lesz gond az idegrendszerével, bármire képes lehet. Záró galoppját homokpályán teljesítette, méghozzá lenyűgöző stílusban ,így bízhatunk eredményes szereplésében.

Ego Dancer (9) nemrégiben hetedik helyen végzett, ami csalódás volt. A puha talaj nem vált előnyére, ezen a felületen jobb teljesítményt kell elérnie. A külső startszáma nehezíti a dolgát, de amennyiben szerencsésen alakul a versenye, a helyezettek között kell végeznie.

Salt Lake City (1) legutóbbi sikerét éppen Chantilly-ben szerezte. Kiváló formában van, munkában is nagyon jól dolgozik. Idomárjánál csak egyszer futott hasonló felületen, így kérdéses, mennyire kedvez neki a szintetikus pálya, de biztosan nagyszerű versenyt fog futni.

Zavrinka (4) utoljára 1200 méteres versenyben indult, ami rövidnek bizonyult. Most újra a számára kedvező távon fog starthoz állni, ahol nagyon jó teljesítményeket szokott elérni. Fizikai állapota kiváló, kedden pénzdíjas helyre várható.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.paris-turf.com

Olvass tovább!