Hogyan dobj fel egy hideg, őszi hétfőt? Természetesen a Kincsem+ TUTI-val! Nyerj ma is akár 300 millió forintot!

2018. 11. 19 – hétfő – 300 millió forint Jackpot

Hétfőn is Vincennes ad otthont a Kincsem+ futamnak. Az ügetőverseny hossza 2700 méter, a startnál pedig mindössze tizennégy versenyló kéri a játékosok figyelmét. Rendkívül kedvező lesz ma a létszám, hiszen csak tizennégy lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Calin de Morge (10) – Cantin de l’Eclair (7) – Barrio Josselyn (14) – Lover Face (2) – Blooma d’Héripré (5)

Calin de Morge (10) klasszis lovak között is kiváló futásokkal tűnt ki. A formája továbbra is nagyszerű, annak ellenére is, hogy az elmúlt héten voltak vele apró problémák. Bízhatunk eredményes szereplésében.

Cantin de l’Eclair (7) mostanában nyújtott teljesítménye kielégítő, három futásán egyaránt pénzes helyen végzett. Hétfőn erős mezőnnyel néz szembe, de ha szerencsésen alakul a versenye, akár a győzelemért küzdhet.

Barrio Josselyn (14) nagyszerűen dolgozott. Idomárja próbálta hétfőre maximálisan formába hozni, küzdelembe várható.

Lover Face (2) legutóbb rövidtávon fantasztikus győzelmet aratott, most hosszútávon kell újra bizonyítania. Nehezebb helyzetbe került, ezúttal magasabb forma szükséges egy helyezés eléréséhez. Előnyére válhat, hogy tapasztalt ezen a pályán.

Blooma d’Héripré (5) reaktiválásra óta múlt héten teljesítette harmadik versenyét, ami tovább javított formáján. Ezúttal már patkó nélkül fog futni, ami segíthet abban, hogy régebbi, jobb számát igazolja, aminek esetében főszereplő lehet.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: http://www.paris-turf.com

Olvass tovább!