Tedd még kellemesebbé a vasárnapi pihenést! Játssz és nyerj a TUTI-val akár 300 + 300 millió forintot!

2018. 11. 18 – vasárnap – 300 millió forint Jackpot + 300 millió forint Külön Nyeremény

Vasárnap Vincennes-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2700 méter hosszú ügetőversenynek tizenöt kiváló versenynek vág neki, hogy összemérje gyorsaságát. Izgalmas verseny lesz és a létszám is nagyon kedvező, hiszen csak tizenöt lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Mindenképpen megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Bold Eagle (15) – Davidson du Pont (3) – Bird Parker (14) – Délia du Pommereux (5) – Carat Williams (10)

Bold Eagle (15) a látottnál sokkal könnyebben nyert a visszatérő versenyében. Rengeteget profitált abból a futásából, a kondíciójával nem lesznek gondok. Várásra fogják hajtani, ugyanis tavaly miután élre került, sokszor feladta a versenyt fejben. Remélhetőleg sikerül ezt a tervet tökéletesen megvalósítani és ismét győzni.

Davidson du Pont (3) legutóbb csak az utolsó méteren bukta el a második helyét. Sokat hozott rajta az a verseny, fantasztikus formában van. Bízhatunk jó futásában és abban, hogy sikerül kvalifikálnia a Prix d’Amerique-re.

Bird Parker (14) szeptemberben kiváló formával jelentkezett és bár azóta nem lépett pályára, minden bizonnyal már elsőre legjobbját fogja nyújtani. Egy éve lassú kezdése ellenére is csak minimális különbséggel kapott itt ki, a táv mellette szól, az első ötbe várható.

Délia du Pommereux (5) lenyűgöző győzelmet aratott tíz nappal ezelőtt. Tökéletesen alakult versenye, de a befutóban már a hihetetlen gyorsasága jelentette a különbséget. Vasárnap nehezebb dolga lesz, az idősebb ügetők sokat bizonyítottak már, ennek ellenére a harmadik hely megszerzésére reális esélye van.

Carat Williams (10) valódi képességével rukkolt elő utoljára és csupán Traders tudta megverni. A ló topformának örvend, így várásra hajtva és zavartalan verseny esetén az első három hely valamelyikére várható.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 16:05-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: http://www.passioncourses.fr

Olvass tovább!