Ugorj szombaton is fejest a milliókba! Játssz ma is a TUTI-val!

2018. 11. 17 – szombat – 300 millió forint Jackpot

Szombaton Auteuil ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 3900 méteres galopp gátversenyen tizenhat rutinos, ötéves és idősebb telivér kéri a játékosok figyelmét. Egy hosszútávú gátverseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármi megtörténhet, bármilyen kombináció nyerő lehet a befutásnál. A létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Grand Trianon (8) – Cayo de Pail (10) – Ultranet (16) – Kami Kaze (11) – Ci Blue (5)

Grand Trianon (8) jó teljesítményt nyújtott október 20-án. A verseny után rövid pihenőt kapott és csak ezt követően folytatódott a felkészítése. A ló remek kondícióban van és a várható mély pálya sem okozhat neki gondot, bízhatunk eredményes szereplésében.

Cayo de Pail (10) visszatérése nagyon jól sikerült. A két verseny között nem sok ideje maradt a regenerálódásra, de ennek ellenére is formában van. A 3900 méteres táv kedvez neki, csakúgy mint a várható puha pálya. Ismét számíthatunk rá.

Ultranet (16) nagyon jól futott október 26-án és ismét nagyon kedvező a helyzete, mert csak kis súlyt kell cipelnie. A várható puha pálya növeli az esélyeit, ezért ismét az első öt közé várható.

Kami Kaze (11) jó formában van, amit legutóbbi második helyezése is bizonyít. Tavaly is starthoz állt ugyanebben a futamban, akkor azonban egy betegség miatt nem tudta kihozni magából a maximumot. Most minden rendben van vele és a mély pálya is kedvez neki, így jó futást várunk tőle.

Ci Blue (5) az utolsó fellépésén végre megint úgy mozgott, ahogyan az tőle elvárható. A ló jó formában van, remélhetőleg szombaton a főszereplők közé fog tartozni.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

Olvass tovább!