Nem múlhat el péntek este Kincsem+ TUTI nélkül! Játssz és nyerj ma is akár 300 millió forintot!

2018. 11. 16 – péntek – 300 millió forint Jackpot

Pénteken 20:15-kor, Vincennes-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2100 méter hosszú ügetőversenyen tizenhat hatéves versenyló méri össze tudását. Kedvező lesz ma a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Bryssel (14) – Sahara One (10) – Cho Oyu Vedaquais (1) – Choomy Deladou (3) – Classic Haufor (2)

Bryssel (14) pályafutását több sérülés is hátráltatta, de a novemberi visszatérésére nem lehet panasz. Nem tartozik az egyszerű hajtások közé, főleg a startot követően állítja komoly kihívás elé hajtóját, de amennyiben minden a tervek szerint alakul, pénteken a dobogón fog végezni.

Sahara One (10) nagyszerű feltételek mellett várja a péntek esti futamot, ez a legjobb lehetősége a téli-meetingen. A vincennes-i pálya nem okozhat neki gondot és patkolatlanul fog futni, ezért is bízhatunk eredményes szereplésében.

Cho Oyu Vedaquais (1) formája sokat javult az elmúlt hónapokban, péntek este azonban különösen nehéz feladat vár rá, ugyanis a 2100 méter nem igazán kedvez neki. Ettől függetlenül jó futást várunk tőle, ugyanis a ló topformában van.

Choomy Deladou (3) nagyszerű formának örvend és a 2100 méteres táv sem okozhat neki gondot. Ezúttal Jean-Michel Bazire fogja hajtani a lovat, akivel a győzelemért küzdhetnek.

Classic Haufor (2) a júliusi futása után kapott némi pihenőt, amit megérdemelt. A visszatérése jól sikerült, hozzátéve, hogy a ló még mindig nincs száz százalékos állapotban. A 2100 méter nem tartozik a kedvencei közé, de a feltételek ideálisak számára, így beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

Olvass tovább!