Egy gyors versenyt csütörtökre? Játssz és nyerj ma is a TUTI-val!

2018. 11. 15 – csütörtök – 300 millió forint Jackpot

Csütörtökön Fontainebleau-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. Az 1200 méteres galopp síkversenyen maximális mezőny, azaz tizennyolc telivér áll starthoz, hogy összemérje gyorsaságát. Izgalmas verseny lesz, ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: George The Prince (1) – High Dream Milena (5) – Ross Castle (9) – Comedia Eria (13) – Castle Dream (15)

George The Prince (1) egy megbízható telivér, aki nagyon megérdemelne már egy győzelmet ebben az osztályban. A ló topformában van és az egyenes pálya is kedvez neki, így bízhatunk eredményes szereplésében.

High Dream Milena (5) nagyon jól mozgott október 13-án és csakúgy, mint akkor, most is szemellenzővel fog futni. Esélyeit növelné, ha mély lenne a futófelület, de puha pályán is megállja majd a helyét.

Ross Castle (9) legutóbb Group 3-as mezőnyben állt starthoz, ami már soknak bizonyult számára. A ló jó formának örvend, hendikepbe visszatérve ismét az első öt közé várható.

Comedia Eria (13) legutóbb csak a hetedik helyen ért célba, de ettől függetlenül nem futott rosszul. Remélhetőleg csütörtökön jól fog szerepelni, ellenkező esetben utána pihenőre megy.

Castle Dream (15) március 8-án nyert itt Kincsen+ futamot 1200 méteres távon. Csütörtökön a várható puha talaj kedvez neki, így akár a győzelmet is megszerezheti.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: http://www.paris-turf.com

Olvass tovább!