Gyorsabban telik a hét, ha szerdán is Kincsem+ TUTI-t játszol! Nyerj ma is akár 300 millió forintot gyorsan és egyszerűen!

2018. 11. 14 – szerda – 300 millió forint Jackpot

Szerdán Angers ad otthont a Kincsem+ futamnak. A galopp síkverseny hossza 1600 méter, a startnál pedig tizenhat telivér kéri a játékosok figyelmét. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Sinbad (3) – Copper Baked (12) – Larno (9) – Wyck Hall (8) – Hout Bay (1)

Sinbad (3) kedveli a puha futófelületeket és a tréningek alatt is úgy dolgozott, ahogyan azt a deauville-i győzelme előtt tette. A startboxok sorsolásánál is szerencséje volt, ezért az első öt közé várható.

Copper Baked (12) nagyon jó teljesítményt nyújtott október 27-én és a reggeli tréningek során azóta is nagyszerűen dolgozik. A ló remek formában van, szerdán is dobogóra várható.

Larno (9) kedvező helyzetből várja a szerdai futamot, mivel előreláthatólag puha lesz a gyep. A ló remek kondícióban van, a reggeli tréningek során is kitűnően teljesít, pénzdíjas helyen végezhet.

Wyck Hall (8)  nagyszerűen mozgott Lyonban, az utolsó métereken fantasztikusan küzdött. Ezen a pályán valamivel nehezebb feladat vár rá és a 10-es startbox sem könnyíti meg a helyzetét, de a puha futófelület kedvez neki. Bízhatunk eredményes szereplésében.

Hout Bay (1) jó kondícióban van. Az idei esztendőben sokat fejlődött és a várható puha pálya is kedvez neki. A topsúly ellenére is számíthatunk rá.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!