Vágtass velünk szombaton is a milliókért! Játssz és nyerj ma is a TUTI-val!

2018. 11. 10 – szombat – 300 millió forint Jackpot

Szombaton Toulouse ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2400 méter hosszú galopp síkversenyen tizenhat négyéves és idősebb telivér kéri a játékosok figyelmét. Ma is kedvező lesz a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Just A Formality (8) – Momour (7) – Top By Cocooning (1) – Win Boy (6) – Alacovia (9)

Just A Formality (8) nagyon jól futott az utolsó marseille-i versenyében. Ha nem a 15-ös startboxból kellett volna indulnia, megnyeri a futamot. A 2400 méteres táv kissé hosszú a számára, de a mély pálya kedvez neki, így mindenképpen számíthatunk rá.

Momour (7) csodálatos kondícióban várja pályafutása első Kincsem+ futamát. Könnyen kezelhető telivér, ami egy ilyen nagy mezőnyben nem elhanyagolható szempont. A puha és a mély pálya is fekszik neki, ezért bízhatunk eredményes szereplésében.

Top By Cocooning (1) október 21-i szereplése nagyon jól sikerült. Remek képességű ló, ami most be is bizonyosodott. A megemelkedett súlya miatt remélhetőleg szombaton mély lesz a pálya és jó futást várhatunk tőle.

Win Boy (6) a párizsi futása után egészségügyi problémákkal bajlódott, így kapott némi pihenőt, melynek eredményeképpen most újra jó formában van. A várható mély pálya ellenére is beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

Alacovia (9) visszatérése jól sikerült és szombaton is számíthatunk rá. A ló remek formában van és a kondíciója is maximálisan kielégítő. A puha talaj is kedvez neki, ráadásul a startboxok sorsolásánál is szerencséje volt.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!