Végre péntek! Kapcsolódj ki akár 300 millió forinttal a zsebedben! Játssz ma is a TUTI-val!

2018. 11. 09 – péntek – 300 millió forint Jackpot

Pénteken 20:15-kor, Vincennes-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2850 méteres ügetőversenyen tizenhat hatéves versenyló méri össze gyorsaságát. Kedvező lesz ma is a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Chacha de Gontier (7) – Clara Maza (11) – Chachoo Bond (14) – Chimene d’Osny (10) – Chanelle du Perche (6)

Chacha de Gontier (7) szép győzelmet aratott az utolsó futása alkalmával. Nagyszerű feltételek mellett várja a péntek esti futamot, ha zavartalanul alakul a versenye, a főszereplők közé tartozhat.

Clara Maza (11) péntek este patkolatlanul lép arra a pályára, amit kifejezetten kedvel. Tökélesek a feltételek számára, így az első öt között van a helye.

Chachoo Bond (14) egy felhozó versenyt kapott november elején, ezért második helyezése igazi meglepetés volt. A felkészítése tökéletesen sikerült és Jean-Michel Bazire lesz a partnere, ennek megfelelően az élmezőnybe várható péntek este.

Chimene d’Osny (10) nagyon jól mozgott október végén, melynek eredményeképpen pénzdíjas ötödik helyen végzett. A vincennes-i kispálya növeli az esélyeit és Franck Nivarddal is jó párost alkotnak, így mindenképpen számolni kell vele.

Chanelle du Perche (6) sajnálatos hibával futott Amiens-ben. Több alkalommal versenyzett már Vincennes-ban, így jól ismeri ezt a pályát. Pénteken patkolatlanul áll majd starthoz és a győzelemért fog küzdeni.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: http://www.passioncourses.fr

Olvass tovább!