Kis mezőny és nagy nyeremény, ez a csütörtöki Kincsem+ futam. Tedd próbára a szerencsédet ma is!

2018. 11. 08 – csütörtök – 300 millió forint Jackpot

Csütörtökön Vincennes ad otthont a Kincsem+ futamnak. Az ügetőverseny hossza 2100 méter, a startnál pedig tizenöt versenyló kéri a játékosok figyelmét. Izgalmas verseny lesz, a létszám pedig nagyon kedvező, hiszen csak tizenöt lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Davidson du Pont (5) – Earl Simon (6) – Vitruvio (9) – Darling Mearas (1) – Delia du Pommereux (4)

Davidson du Pont (5) három hét pihenőt kapott a szeptember 15-i győzelme után és csak ezután kezdte meg a felkészítését. A zárómunkája során nagyszerűen teljesített, így csütörtökön minden adott az eredményes szerepléséhez.

Earl Simon (6) nehéz feladat elé néz a csütörtöki Kincsem+ futamban, mivel ebben a versenyben az ötévesek krémjével méri össze tudását. Az is biztos, hogy a ló kirobbanó formában van és a 2100 méteres táv is ideális számára, ezért mindenképpen kalkulálni kell vele.

Vitruvio (9) szinte mindent megnyert Olaszországban, amit meglehetett, jelenleg ő a legjobb négyéves Itáliában. A ló topon van, de a 9-es startszám miatt nehéz lesz a helyzete, de jó futásra számíthatunk tőle.

Darling Mearas (1) először hagyta el Svédországot, ami nehézséget is okozhat. Az biztos, hogy jó formában van, ezért is lesz a tudása próbára téve Franciaországban. Bízhatunk jó futásában, de eredménytől függetlenül visszatér majd északra.

Delia du Pommereux (4) Az Ötévesek Kritériuma után pihenőre vonult, mert a verseny után fáradtnak tűnt. Október elején kezdte el a felkészülést, remek kondícióban van, de még nincs száz százalékos állapotban. A 4-es starthely kedvező számára, beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!