Szerdán jön a Grand National du Trot következő állomása! Játssz Te is a TUTI-val és nyerj akár 300 millió forintot!

2018. 11. 07 – szerda – 300 millió forint Jackpot

Szerdán a Grand National du Trot következő állomásával jelentkezik a Kincsem+ futam. A 3000 méter hosszú ügetőversenyen tizenhat ötéves és idősebb, francia tenyésztésű versenyló méri össze gyorsaságát, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármilyen kombináció nyerő lehet a befutásnál. A létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Cleangame (16) – Ceylan Dairpet (12) – Blues des Landiers (14) – Class de Loriol (6) – Clarck Sotho (11)

Cleangame (16) a szeptember 5-i győzelme után egy hónapig a tengerparton regenerálódott és csak ezután kezdte meg a felkészülést. Munkaformái kiválók, ezért is bízhatunk eredményes szereplésében, de Ceylan Dairpet (12) biztosan komoly küzdelemre készteti majd.

Ceylan Dairpet (12) nagyon jól futott Strasbourgban, megmutatva, hogy továbbra is nagyszerű formának örvend. Szerdán nehéz feladat elé néz, hiszen egy távról indul Cleangame-el (16), de hajtója fog tenni mindent amit csak tud.

Blues des Landiers (14) caeni hibája nagy csalódás volt, mert a ló remek formában van. Szerdán patkolatlanul áll majd starthoz, az első öt között van a helye.

Class de Loriol (6) október 31-i szereplésével elégedettek lehetünk, hiszen erős mezőnyben pénzdíjas hetedik helyen zárt. A vidéki pályákat nem kedveli annyira, de topformában van, így a harmadik vagy a negyedik helyre is odaérhet.

Clarck Sotho (11) nagyon jól futott Lavalban, ezért is indul szerdán. Mathieu Abrivard lesz a partnere és a formájára sem lehet panasz, így jó esélye van egy pénzdíjra.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.paris-turf.com

Olvass tovább!