Kedden is tovább száguldanak a lovak! Te se maradj le, játssz és nyerj ma is akár 300 millió forintot!

2018. 11. 06 – hétfő – 300 millió forint Jackpot

Kedden Saint-Cloud-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A galopp síkverseny hossza 2500 méter, a startnál pedig tizenhét négyéves és idősebb kanca méri össze tudását. Izgalmas verseny lesz, ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Goderville (4) – Impatiente (3) – Charmey (7) – Finata (11) – Atlamour (17)

Goderville (4) utolsó két fellépésével elégedettek lehetünk. Kedveli ezt a pályát, szereti a puhább talajt és a táv is az előnyére szól. Bombaformának örvend, bízzunk benne, hogy kedden győzni fog.

Impatiente (3) hasonló kategóriájú versenyben volt második, a táv most rövidebb, de 2500 méteren is bizonyított már. Szereti ezt a pályát és a puhább talaj sem okoz neki problémát. Remélhetőleg kedden is hasonló teljesítményt nyújt, mint utoljára.

Charmey (7) nagyszerű győzelmet aratott utoljára ezen a pályán, kiváló lovasával most is az esélyesek közé tartozik. Kapott ugyan 3kg büntetést, de ez nem jelenthet problémát. A táv és a pálya megszokott számára, a győzelemért küzdhet.

Finata (11) az elmúlt időszakban voltak rosszabb napjai, Chantilly-ban szerzett hetedik helye is ezt mutatja. Nem tudta magából kihozni a maximumot, pedig fizikailag rendben van és a táv is megfelelő számára. Bízhatunk jobb szereplésében, remélhetőleg a puhább talaj is segíti őt ebben.

Atlamour (17) már futott ezen a pályán, ráadásul akkor felülkerekedett az ellenfelein. Pazar formában van és kiváló teljesítményt nyújt napról napra. Fantasztikus lenne, ha utolsó versenyét a szezonban győzelemmel zárná, amire minden esélye megvan.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: http://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!