Új hét, újabb esély arra, hogy minden nap akár 300 millió forintot nyerj a Kincsem+ játékkal! Tedd próbára a szerencsédet ma is!

2018. 11. 05 – hétfő – 300 millió forint Jackpot

Hétfőn Vincennes ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2100 méter hosszú ügetőversenyen maximális mezőny, azaz tizennyolc hétéves és idősebb versenyló kéri a játékosok figyelmét. Izgalmas verseny lesz, ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Ange de Lune (3) – Auch (7) – Lover Face (13) – Vertige de Chenu (12) – Tripolini V P (10)

Ange de Lune (3) hétfőn szinte tökéletes starthelyről vághat neki a futamnak. Legutóbb térhátránya ellenére is sikerült nyerni, amire remélhetőleg most sikerült ráduplázni.

Auch (7) utoljára rutintalan hajtójával alárendelt szerepet játszott. Azt a formát jobb figyelmen kívül hagyni, annál sokkal többre képes. Kedveli a középtávú futamokat, csalódás lenne, ha hétfőn nem az első öt hely valamelyikén végezne.

Lover Face (13) egy roppant megbízható ló, akivel utoljára kicsit korán indították meg a támadást, de időeredménye így is önmagáért beszél. Ez alapján és ha a szerencse és mellé áll, hétfőn is eredményes lehet.

Vertige de Chenu (12) topformával várja a hétfői indítást. Sok fog múlni a start alakulásán, hiszen a második sorból nem egyszerű pozíciót teremteni. Ha ez összejön neki, a győzelemre is képes lehet.

Tripolini V P (10) ellen szól némiképp a második sor, ugyanakkor ez a táv csak segíthet rajta. Legutóbb előrébb végezhetett volna, mint az ötödik hely, ezért remélhetőleg hétfőn sikerül a dobogó valamelyik fokára felállni.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!