Kezdd a hosszú hétvégét akár 300 millió forinttal a zsebedben! Játssz ma is a TUTI-val!

2018. 11. 01 – csütörtök – 300 millió forint Jackpot

Csütörtökön Compiegne-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A galopp gátverseny hossza 3600 méter, a startnál pedig mindössze tizenhárom telivér várja, hogy összemérje tudását. Egy hosszútávú gátverseny mindig nagyon izgalmas, mert bármi megtörténhet, bármilyen kombináció nyerő lehet a befutásnál. A létszám pedig rendkívül kedvező lesz, hiszen csupán tizenhárom lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Garasil (6) – Futbolisto (10) – Pragelor (8) – Beaute Promise (5) – Droit Divin (1)

Garasil (6) két második helyezés után várja a csütörtöki futamot, ráadásul legutóbb épp itt lett dobogós. Nincs olyan kirobbanó formában, min szeptemberben volt, de ennek ellenére is remek esélyt képvisel.

Futbolisto (10) nagyszerű teljesítményt nyújtott az utolsó futásai alkalmával. A szeptemberi futam után kapott néhány pihenőnapot, amire remekül reagált. Nem versenyzett még ezen a pályán, de ennek ellenére is bízhatunk eredményes szereplésében.

Pragelor (8) október 20-én elővigyázatosságból le lett jelentve. A felkészítését nagy odafigyelés övezte, a ló teljesen rendben van. A szeptemberi győzelme miatt magasabban áll a skálán, de mivel nem tudni, hol a határ nála, jó futás várunk tőle.

Beaute Promise (5) október 14-én akadályon állt starthoz, amiről utólag kiderült, hogy rossz döntés volt- A fogadóknak célszerű őt a szeptember végi számán elbírálni, mert akkor bebizonyította, hogy jó formában van.

Droit Divin (1) szép győzelemmel tért vissza Strasbourgban. Csakúgy, mint október elején 4000 méteren, ezúttal is magas súlyt kell majd cipelnie, de beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: www.canalturf.com

Olvass tovább!