Legjobb buli Halloweenkor is a Kincsem+ TUTI! Játssz és nyerj ma is akár 300 millió forintot!

2018. 10. 31 – szerda – 300 millió forint Jackpot

Szerdán Vincennes ad otthont a Kincsem+ futamnak, amivel kezdetét veszi az ügetők téli-meetingje. A 2850 méteres ügetőversenyen tizennégy hatéves és idősebb versenyló méri össze tudását. Rendkívül kedvező lesz ma a létszám, hiszen csupán tizennégy lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Mindenképpen megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Traders (12) – Carat Williams (10) – Uza Josselyn (8) – Amiral Sacha (14) – Cash Gamble (4)

Traders (12) kitűnő feltételekkel áll starthoz szerdán, mivel egy távról indulhat a mezőnnyel. Hajtójával összeszokott párost alkotnak, akivel a caen-i győzelem után újra főszereplők lehetnek.

Carat Williams (10) remek versenyt futott a kihagyását követő első fellépésén és szerdán is kitűnőek lesznek számára a feltételek, így jó eséllyel pályázik ő is a győzelemre.

Uza Josselyn (8) svájci győzelemmel tért vissza és a zárómunkája során is nagyszerűen dolgozott. Felkészülten várja a szerdai Kincsem+ futamot, így most is számíthatunk rá.

Amiral Sacha (14) caen-i futása összességében jól sikerült, sokat profitált ugyanis az október 20-i versenyből. A szerdai Kincsem+ futamban patkolatlanul lép pályára és Eric Raffin lesz a partnere, így csalódás lenne ha nem az első öt között érne célba.

Cash Gamble (4) kitűnő eredményeket ért el a nyári hónapokban, ami után megérdemelt némi pihenőt. Szerdán visszatérésre készül, de már most beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: www.canalturf.com

Olvass tovább!