Breeders’ Cup futamok pénteken és szombaton

Breeders’ Cup futamok pénteken és szombaton
Kiváló fogadási és nyerési lehetőségek esténként

A bet.lovi.hu-n ismét lehet követni és fogadni a kétnapos Breeders’ Cup futamaira. November 2-án pénteken és 3-án szombaton magyar idő szerint jobbára az esti órákban rendezik a telivérek legnagyobb amerikai versenysorozatát. A helyszín a keleti part legendás versenypályája a kentucky állambeli Louisvilleben található Churchill Downs, ahol nyár elején a Kentucky Derbyt is megrendezik. A versenyhelyszín miatt csupán 5 órás az időeltolódás, így minden hazai lóversenyrajongó számára felhőtlen szórakozást nyújthatnak a futamok.

A Breeders’ Cup futamok díjazása 30 millió amerikai dollár, ebből 6 milliót osztanak szét vasárnap este 22:44-kor az utolsó futamban, a Classic pénzdíjas helyezettjei között. A legendás futamban amerikai részről Accelerate, West Coast, Mind Your Biscuits és McKinzie képviseli a legjobb esélyt, míg európai oldalról Thunder Snow, Roaring Lion és Mendelssohn hármasa emelhető ki előzetesen.

Érdekesnek ígérkezik a 2400 méterre kiírt Breeders’ Cup Turf futama is, ahol starthoz áll a kétszeres Arc de Triomphe győztes szuperkanca Enable.

Pénteken az amerikai futamokat magyar idő szerint 19:30-kor kezdődnek, míg szombaton a nagydíjak sorozata 17:00 órakor indul. A versenyeket a bet.lovi.hu eredeti kommentárral közvetíti. További részletek a breederscup.com/races oldalon, fogadási lehetőség a bet.lovi.hu-n.

Olvass tovább!